Introduktionskurs för nyanställda

Eleonore
Eleonore
I onsdags var jag på kurs för nya medarbetare på NCC. Även om jag har jobbat sen januari så var det väldigt intressant att få höra om företaget och vad de olika personerna jobbar med. Föreläsarna bestod av ett tiotal personer som bland annat berättade om friskvård, personalfrågor, inköp, logistik och ekonomi. Det var även roligt att träffa alla nya och höra lite om vad de jobbar med.

Träffen hade ett väldigt bra upplägg och man fick en bra bild över alla de olika avdelningarna. Vi fick även träffa regionchefen för syd som pratade lite om NCC och företagets visioner och mål. Känns bra att få en sådan presentation precis när man har börjat. Dels träffar man sina blivande kolleger men man fick även bra överblick över NCC:s olika avdelningar och var man ska vända sig om man har några frågor.

Igår så var det dags för gjutning igen, och denna gången var det på lekplatsen. Det stora piratskeppet är äntligen på plats! Nu börjar det lika en lekplats. Det är lite stressigt att få i ordning alla ytorna för nästa fredag kommer gummigranulatet!

”Gjutning av fundamentet till piratskeppet”

”Piratskeppet är färdigmonterad!”

Skicka kommentar

Din epost adress kommer inte att visas för andra besökare.


  • NCC Blog

    2 juni, 2010 08:51

    Vad fint skeppet blev! :)¤Kristina