Ingen dag är den andra lik!

Maria

Genom att jag är involverad i tre olika projekt för tillfället som befinner sig i tre olika faser varierar mina arbetsuppgifter väldigt mycket. Under veckan har jag tillexempel varit ute på de färdigställda projekt Sankta Maria och tagit referensbilder tillsammans med en fotograf, sammanställt en kontraktspärm till ombyggnadsprojeket Kv Rudan, haft möte med balkontillverkare, och letat mättekniker som ska mäta in den befintliga byggnaden på projekt Kv Lejonet som jag ska arbeta med framöver. Ingen dag är den andra lik! Det var en stor bidragande faktor varför jag valde just byggbranschen, jag vill att de ska hända saker på jobbet och att man ska känna att man lär sig något. Hittills i min anställning uppfylls dessa krav varje dag, bara att hoppas att det fortsätter så.

Idag träffade vi den person som ska vara projektledare på Kv Rudan, han kommer bland annat vara länken mellan oss på NCC och beställaren. Efter mötet tog vi en tur till projektet, nu är rivningen av innerväggarna i full gång. Så här ser det ut:
Mitt uppe i allt projekteringsarbete kommer jag på mig själv att sitta och drömma mig bort till snön. Visst har vi en del kvar här i Uppsala, nackdelen är att de e långt till fjällen. Då är det bra att veta att nästa vecka drar vi ett gäng från NCC till Hemavan. Det är en blandning av Traineer, Kompetensbyggare och en del andra lyckligt lottade som ska åka iväg. På tisdag bär de av, resan kommer innehålla föreläsningar, grupparbeten och förhoppningsvis en del skidåkning. Jag och Erik kommer att rapportera om vad vi har för oss!

Skicka kommentar

Din epost adress kommer inte att visas för andra besökare.