Hunden Uno

Eleonore
Eleonore
Nu är vattenledningen äntligen i backen! Det som återstår är att montera luftare och tömmare och lite borrning. Vi ska bland annat borra oss under väg E65 då ledningsträckningen korsar denna.

Vi har fått en liten maskot på arbetsplatsen. Världens sötaste hundvalp som heter Uno. Min kompis, som är Unos matte, skriver för närvarande sitt examensarbete på NCC:s kontor i Malmö. I och med att Uno bara är en valp så kan han inte vara hemma själv och därför har han fått följa med mig till jobbet någon gång per vecka.

”Uno på grävmaskinen”
Första dagen Uno var med åkte vi till projektet i Bunkeflostrand för att besikta hundrastgården som jag har byggt. Rastgården är utrustad med tunnlar, slalompinnar, hoppstubbar och hinder. Det finns även en kran så att hundarna kan få vatten eller om de är i behov av en avspolning. Det är helt klart den snyggaste hundrastgård som jag har sett och Uno hade jätteroligt med alla hinder och stubbar.

”Testar slalompinnarna i hundrastgården”

”Den största stocken var för hög för Uno”

Det är verkligen kul att ha ett jobb där man kan ta med sig hunden till jobbet. Än så länge följer Uno minsta lilla steg man tar och han är inte rädd för någonting utan står och skäller ut grävmaskinerna när skopan kommer för nära. Men så fort vi kommer in i boden är han så trött att han somnar =)

Skicka kommentar

Din epost adress kommer inte att visas för andra besökare.


  • NCC Blog

    10 september, 2010 08:47

    Måste ju tillägga att Uno är supersöt i västen med NCC dekaler som Eleonore har köpt! :)¤Elina