Heja, Heja, Heja…!

Komigen nu bara halva vägen kvar!!! Så lät det i helgen när jag redan sprungit drygt 11 km. Totalt var loppet 21 km och kallas GÖTEBORGSVARVET!

Komigen nu bara halva vägen kvar!!! Så lät det i helgen när jag redan sprungit drygt 11 km. Totalt var loppet 21 km och kallas GÖTEBORGSVARVET!

Jag har aldrig varit mycket för löpning men när en av mina nära vänner, som bor i Göteborg, gav mig en friplåt till ”varvet” i födelsedagspresent så kunde jag inte tacka nej. Utmaningen var ett faktum. Som sagt är jag inte mycket för löpning men träning i allmänhet är kul som bara den! Jag tränar Crossfit dagligen och då förekommer intervaller men maxlängden ligger då på 1600 m. Dagarna innan loppet kretsade tankarna kring förberedelser och jag frågade mig själv gång på gång varför jag inte löptränat?!?! Jag brukar intala mig själv att det mesta går så länge man vill och kämpar. Det viktiga är att modet finns och att man utsätter sig för utmaningar samt tar sig utanför sin comfortzon.
Jag lyckades att mig runt utan att stanna eller gå, min tid, för er som undrar, blev 1.52 och jag slog min kompis med 32 sekunder 🙂

Anledningen till att jag skriver detta i bloggen är för att NCC var på plats! Jag träffade några glada löpare från Construction och Roads som käkade bananer och fick massage. Jag såg ingen av mina västliga traineekollegor på plats, så jag undrar lite vad ni gjorde istället? Elinore och Jonas? 🙂

Jag kör en bildbomb:

 

 

 

 

Underbart väder och mycket kärlek, vi ses garanterat nästa år ”varvet”!!!

Skicka kommentar

Din epost adress kommer inte att visas för andra besökare.