Hej!!

Eleonore

Jag heter Eleonore och är NCC:s senaste studentbloggare. Jag har precis tagit examen från Väg-och vattenbyggnadsprogrammet på LTH. Våren 2006 ansökte jag till Kompetensbygget och var en av de lyckliga som kom med! Det var så min resa på NCC började. Min första sommarpraktik spenderade jag på NCC Hus där jag fick prova på att armera och gjuta bottenplatta till en fastighet på Lilla torg i Malmö. Den andra sommaren ville jag prova på anläggningssidan och fick då chansen att vara med på ett fjärrvärmeprojekt. Efter denna sommar tog jag sabbatsår och fortsatte på ”Ormen Långe” som projektet hette, innan jag reste iväg till Sydamerika i tre månader.

Sedan dess har jag jobbat minst en dag i veckan hos samma platschef på NCC. Då jag har trivts väldigt bra dessa år på NCC var det naturligtvis här jag ville starta min karriär!

Nu har jag varit anställd som Trainee i tre månader och trivs som fisken i vattnet! Traineeprogrammet är på två år där jag bland annat kommer få prova på att vara ute i produktionen, hålla på med inköp och på kalkyl och räkna på jobb. Just nu jobbar jag som arbetsledare på två olika anläggningsprojekt, ett i Malmö och ett i Eslöv.

Det ska bli jätteroligt att få dela med mig av min vardag till er, och jag hoppas att jag kan ge er ett smakprov på hur det kan vara att jobba som trainee på NCC. Om ni har några funderingar eller frågor, om utbildningen eller mitt arbete, är ni välkomna att höra av er!

//Eleonore

Skicka kommentar

Din epost adress kommer inte att visas för andra besökare.


 • NCC Blog

  4 maj, 2010 07:32

  Vad roligt det ska bli att följa din vardag!¤Maja

 • NCC Blog

  4 maj, 2010 20:26

  Jag går själv 2:a året och behöver vägledning så det skall bli jätte intressant att följa din blogg¤Linnea

 • NCC Blog

  6 maj, 2010 08:52

  O, det här ska bli spännande o följa! Se hur det är i byggbranschen! rolig grej!¤Dalmas på vift från Skåne