Student

Hej igen

Det är ju det där med tekniken, ibland är det riktigt bra att ha men ibland ställer det mest till med problem. Om du varit inne här den senaste tiden så har du sett att det inte funnits någon text och det beror inte på att vi slutat skriva utan att något har krånglat med bloggportalen. Nu ska problemet dock vara löst och vi bloggar vidare.

Ute på bygget vid Påljungshage är det varmt och i vår kontorsbod är det runt 25-28 grader varmt, puh! Jag får dock som planerat åka in till kontoret några timmar på eftermiddagen och där är det betydligt svalare. För de flesta är det här sista veckan innan semestern och vi stänger bygget. Jag har tänkt att jobba en vecka till men sen ska jag faktiskt gå på min första riktiga semester vilket ska bli jätteskönt. Förra året fick jag visserligen förskottssemester men jobbade en hel del i alla fall och tidigare somrar har jag haft kortare sommarjobb.

Inne på kontoret är jag med och gör diverse saker kring ett lägenhetsprojekt vi håller på att räkna på. Just nu ringer jag runt till en massa företag och frågar om de vill vara med och räkna på projektet. Jag kommer berätta mer om det framöver.

Soliga hälsningar

nccsverige

Bäste besökare!

Vi vill gärna veta vad du tycker du om innehållet i våra digitala kanaler, så i samarbete Demoskop genomför vi en undersökning kring det. Vi är väldigt tacksamma om du vill dela med dig av dina tankar genom att klicka på ”Delta” nedan.

Delta Delta inte

Stort tack på förhand!