Ett vykort i början av veckan och en timme extra i helgen – Underbart!!

Vilken helg!

Vilken helg!
I förra inlägget bad jag om en extra timme och det slog in i lördagsnatt. Härligt! En timmes extra sömn, eller kanske en timme extra party? Oavsett hur ni spenderat helgen så hoppas jag den varit till belåtenhet. Jag har varit aningen sjuk men efter att ha blivit halvt ruinerad på apoteket är det nu måndag och vem vill vara sjuk då? Inte jag i alla fall… Nu kör vi!

Under veckan skall diverse hinnas med för nästa måndag bär det av till ”hufudstaden” med traineeprogrammet. Anledningen till resan är att vi ska ha en nätverksträff vilket innebär värderingsövningar, erfarenhetsåterföring från traineekull 2012 och ett studiebesök (antagligen mer men det återstår att se).  På grund av resan så vill jag ha delar av mina åttaganden klara innan helgen och det som skall checkas av ute i projektet är en kulvert för fjärrvärme som skall grävas och fyllas, sedan har jag en produktionskalkyl som skall vara klar och såklart måste jag hinna ta en kopp kaffe då och då. 🙂   ¨

Jag återkommer med bilder och erfarenheter i nästa vecka för i skrivande stund trillade in ett vykort i lådan och det är från Elinore som är trainee i väst (läs goaa Götet).

 

O’hoj Elinore

 

Kämpa på, hej o hå!
Nu skall jag ut i regnet och känna hur gött det är att få bidra!!

– Forging elite team!

Skicka kommentar

Din epost adress kommer inte att visas för andra besökare.