Student

En dag i Trosa

Efter ett planeringsmöte på kontoret igår åkte jag idag till Trosa där en tillbyggnad av ett äldreboende precis har börjat. Under semestern gjorde mark iordning platsen för bodar, containrar, några körvägar och platsen där kranen ska stå. I förra veckan kom de första snickarna och började snickra på landgångar och fixa bodarna. Idag kom kranen som de håller på och reser just nu. Bilden togs för ca 4 minuter sen när de precis lyfter upp hytten.

Platschefen P-O behöver lite hjälp med att se på vad som behöver beställas till grundläggningsarbetena och jag drunknar inte direkt i jobb, det är dessutom roligt att få göra något nytt så jag åkte gärna hit. Nu sitter jag och räknar armering och isolering utifrån ritningarna och dubbelkollar mina beräkningar ett antal gånger för jag vill verkligen inte räkna fel.

nccsverige

Bäste besökare!

Vi vill gärna veta vad du tycker du om innehållet i våra digitala kanaler, så i samarbete Demoskop genomför vi en undersökning kring det. Vi är väldigt tacksamma om du vill dela med dig av dina tankar genom att klicka på ”Delta” nedan.

Delta Delta inte

Stort tack på förhand!