Student

Det drar ihop sig

På fredag har vi slutbesiktning på EM och Kakelpalatsets lokaler. Dessutom ska Max förbesiktigas. Det betyder att vi just nu springer runt och försöker få allt det sista färdigt. Ibland blir det dock lite krångligt för platschefen har åkt vidare till ett nytt projekt så det är projektchefen Janne och jag kvar och vi är inte alltid helt insatta i hur och vad som har gjorts. Men det är ju roligt när det blir lite action i vardagen:) Jag vet inte om jag nämnt att Stefan som också var här förut har åkt vidare till ett projekt på SSAB i Oxelösund. Vi blir alltså sakta färre och färre.

Enligt traineetjänsten skulle jag gått vidare för att få prova på nya saker men nu verkar jag bli kvar här tills fortsättningen på galleriagången ska öppnas den 1 juli. Det känns ändå ok och det är trevligt att det finns saker att göra. Efter semestern hoppas jag dock på nya uppgifter.

nccsverige

Bäste besökare!

Vi vill gärna veta vad du tycker du om innehållet i våra digitala kanaler, så i samarbete Demoskop genomför vi en undersökning kring det. Vi är väldigt tacksamma om du vill dela med dig av dina tankar genom att klicka på ”Delta” nedan.

Delta Delta inte

Stort tack på förhand!