Årets traineekull introduceras

Idag lanseras NCC:s nya bloggportal Beyond Construction och i samband med det tar vi - Johanna, Marie och Emilia - över pennan till bloggen och tar dessutom tillfället i akt att presentera 2015 års tranieer på NCC!

Idag lanseras NCC:s nya bloggportal Beyond Construction och i samband med det tar vi – Johanna, Marie och Emilia – över pennan till bloggen och tar dessutom tillfället i akt att presentera 2015 års tranieer på NCC!

Årets traineegäng består utav tolv mer eller mindre nyexade civilingenjörer från hela landet. De flesta av oss har tillbringat de senaste fem åren på Samhälls- eller Väg- och vattenbyggnadsprogrammet, men vi har även några som sticker ut bland oss andra (läs: Civilingenjör i Arkitektur, Industriell ekonomi samt System i Teknik och Samhälle). Lite extra speciellt i år är dessutom att endast tre av oss bär på en Y-kromosom, vilken nog kan anses ganska revolutionerande i denna traditionellt mansdominerade bransch. Geografiskt sett är vi utspridda på fem orter i landet; från Malmö i söder till Luleå i norr. På det stora hela är vi ändå ganska lika och vi ser allihop fram emot att få prova på olika yrkesroller under traineetiden, där momenten inköp och kalkyl är stående inslag. Dessutom kommer alla tillbringa minst nio månader ute i produktion a.k.a. verkligheten. Utöver detta är det upp till var och en av oss, tillsammans med närmsta chef, att lägga upp en individuell utvecklingsplan. En närmare beskrivning om vad det innebär att vara trainee på NCC kommer i framtida blogginlägg, liksom en massa annat smått och gott ur en trainees vardag.

Väl mött!

/Nytillträdda bloggarna genom Emilia

 

Traineegänget 2015

Årets traineekull

Skicka kommentar

Din epost adress kommer inte att visas för andra besökare.


  • David

    11 december, 2015 14:46

    Välkomna till NCC !!