Student

Arbetsskor-jag blir lite trött

Jag är med mina 158 cm, enligt någon ”normalnorm”, inte särskilt lång. Men jag är heller inte ovanligt liten. Det är ju inte obekant att majoriteten i denna bransch är män som ju oftast är något större än jag, således är de flesta kläder gjorda för större människor.

Att jag får lägga upp byxor och vika upp ärmar är inget som stör mig men när det kommer till skor… Enligt reglerna ska alla ha godkända skyddsskor. På marknaden finns det en hel del sorter men de flesta börjar tillverkas i storlek 38, jag har i vanliga skor 37 vilket i arbetsskor motsvarar stl 35-37 lite beroende på märke. Av dem som finns i min storlek finns det inga som är riktigt sköna vilket medför att jag går med ett par skor som är en storlek för stora och efter ett tag som Kalle Anka blir det lite jobbigt. Därför går jag en del i mina egna skor som jag egentligen inte får ha. Jag kan gissa att stora personer har precis samma problem.
Finns det någon som känner till en bra specialaffär?

Trevlig helg!

nccsverige

Bäste besökare!

Vi vill gärna veta vad du tycker du om innehållet i våra digitala kanaler, så i samarbete Demoskop genomför vi en undersökning kring det. Vi är väldigt tacksamma om du vill dela med dig av dina tankar genom att klicka på ”Delta” nedan.

Delta Delta inte

Stort tack på förhand!