Student

Arbetskläder

Jag håller med Josefin, det är inte alltid lätt att vara liten. Jag var tvungen att lägga upp mina byxor 15 cm vilket gjorde att ena reflexranden längst ner på byxan försvann, vilket gör att byxorna egentligen inte är godkända att ha på ett bygge. Men vad ska man göra?

Ett annat problem är att jackorna inte finns i tillräckligt små storlekar, och det beror på att det är lag på att man måste ha ett visst antal kvadratmeter reflextyg på sig på ett bygge och därför kan jackorna inte göras mindre.

Men håll ut alla tjejer! NCC håller just nu på att ta fram en kollektion arbetskläder speciellt gjorda för tjejer.

Motsatsen är ju självklart inte så lätt heller, en annan trainee Gustav, har storlek 49 i skor och det var inte heller så lätt att hitta. Han fick gå till en specialbutik för att hitta stålhätte- och spikskyddsförsedda skor. Josefin, du kan ju alltid fråga honom om tips!

nccsverige

Bäste besökare!

Vi vill gärna veta vad du tycker du om innehållet i våra digitala kanaler, så i samarbete Demoskop genomför vi en undersökning kring det. Vi är väldigt tacksamma om du vill dela med dig av dina tankar genom att klicka på ”Delta” nedan.

Delta Delta inte

Stort tack på förhand!