Kära läsare!

Kära läsare!
Det börjar närma sig slutet av februari och jag ser ljuset i slutet av vintern. Vi går mot ljusare, längre och vackrare dagar*. Vi går också mot slutet av ansökningsperioden för både Traineeprogrammet och Kompetensbygget.

Senast den 28:e februari behöver vi få in din ansökan, så ni har en dryg vecka på er att anta utmaningen och söka!

På tal om Traineeprogrammet och Kompetensbygget så kom vi för ett par veckor sedan hem från en 4-dagars nätverksträff i Hemavan, med både kompetensbyggare och traineer från hela landet. Vi hade fantastiskt roligt och förutom en hel del skidåkning hann vi med såväl tävlingar som utvecklande gruppövningar och föreläsningar från NCC.

 

Ett axplock från programmet:

Ylva Lageson, Marknadschef Construction Sverige.
Föreläste om sin karriär och hennes uppdrag på NCC som marknadschef. Hon satte också både Traineer och Kompetensbyggare i arbete med en utmanande uppgift.

 

Brobyggartävling

 

Sigalit Slutbäck, Chef för kompetensförsörjning Construction Sverige.
Föreläste om NCCs ledarskapsprofil samt olika karriärsstilar.

Jag kan fortsätta beskriva hur vi arbetade med feedbackövningar, arbetade med NCCs värderingar och tävlade i ditten och datten, men faktum är att nu är det dags att fira helg. Så till alla er därute, ha en fantastisk helg! Vi ser fram emot att läsa era ansökningar till Kompetensbygget och Traineeprogrammet inom kort!

*med reservation för att människor, som inte dyrkar solen i den utsträckning som jag, är av annan uppfattning**.
** annan uppfattning respekteras men är givetvis fel :).

Skicka kommentar

Din epost adress kommer inte att visas för andra besökare.