3-2-1 GO! – Starten har gått!

I´m everything, I´m working, I´m loving life, I´m not Batman.... I´m Sean Kelly!

I´m everything, I´m working, I´m loving life, I´m not Batman…. I´m Sean Kelly!

Sommaren lider mot sitt slut men än springer brunabrända ben runt och jag njuter av de sista solstrålarna i bilen påväg till jobbet.  Jag tittar på temperaturmätaren och den visar endast tio grader, det har regnat i en hel vecka och kylan syns i luften, insekterna smattrar inte mot rutan länge och jag trycker på sätesvärmaren. Det känns krispigt och lite vemodigt att den svenska, vackra sommaren skall avslutas så här men avslut får mig att tänka på en start, precis som defintionen av ett projekt: en specifik start punkt och ett bestämt slut. För mig är hösten en nystart på året då utmaningar hopar sig och möjligheterna blir större.
Jag hater Sean Kelly och är Trainee på NCC Construction Sverige AB.

Min tid som Trainee har spenderats på ett kraftvärmeverksbygge strax söder om Jönköping. Mina uppgifter har varierat mycket under denna tid, både roliga och mindre inspirerande uppgifter har genomförts. Att arbetsuppgifterna har varit varierande har varit lysande, att få flytta runt och prova är viktigt för min personliga utveckling. Nätverkande är speciellt viktigt och det underlättas genom rotation och fantastiska kollegor. Kollegorna i Jönköping har och är fortfarande väldigt hjälpsamma och stöttande även trevliga och glada människor som aldrig tvekar på att ge tips och råd vid behov. Som Trainee har jag även fått äran att ingå i en traineegrupp bestående av underbara människor, vi har alla varierande personligheter men genomgående är att alla är ruskigt trevliga och begåvade.

Om en vecka så slutar jag min tid i norr och beger mig söderut, lite närmre kontinenten och bosätter mig i metropolen Malmö. Där skall en ny rotation påbörjas i Trainee-programmet och det kommer att bli spännande! Just nu sitter jag och har fjärilar i magen och är allmänt nervös över hur det kommer att gå. Jag brukar lugna ner mig genom att försöka se möjligheterna och tänka på de kollegor som finns inom NCC, när jag gör det så inser jag ganska snabbt att det stundande äventyret i Malmö inte kommer vara något att oroa sig över.

Till alla mina kollegor i Jönköping vill jag tacka för detta året och tacka för allt ni har gett mig.

Jag önskar alla en trevlig höst och hoppas att alla ser möjligheterna som finns där ute!

Här kommer tre bilder från olika skeden i projektet.
Etablering Kran Nästan klart

 

Vi hörs och ses kanske?!

/Sean

 

Skicka kommentar

Din epost adress kommer inte att visas för andra besökare.