Ida

På morgonen ringer klockan 06:01 och jag har en knapp timme på mig att ta mig till jobbet. Har redan vaknat flera gånger av att höra hur gubbarna smäller i dörrarna för att ta sig till jobbet och dricka sitt kaffe i tystnad en timme, men så är livet att bo i barack med ett gäng morgon pigga… Äh, kan ju ge upp redan nu, kommer ju ändå aldrig kunna skriva lika bra och fängslande som Erik 😉

Ida Harju heter jag och kommer vara den andra bloggaren för det nya trainee-gänget. Är 24 år (eller på lördag iaf så det borde väl räknas redan?) och har de senaste 5 åren bott i Luleå och pluggat till Civilingenjör i Väg-och vattenbyggnad med inriktning Jord- och bergbyggnad.

Som ni kanske förstått i början av inlägget så veckopendlar jag och bor i barack i veckorna och blir väckt tidigt på morgon när alla andra går till jobbet. Livet i barack är inte det glamorösaste, så om de är någon som har nå bra tips om en 2a med bastu inne i lägenheten i Stockholm så är jag överlycklig av att få dessa!

Är anställd sen i början på juni på Avd. Anläggning Stockholm. Min första rotation som trainee gör jag på Norrströmstunneln, delen av Citybanan som är rakt under Stockholm central. Jag var här första gången 2010 under min 7-månadspraktik och har sedan dess vart fast hos NCC så valet att söka till traineetjänsten var solklart (med lite pushar från några kollegor =) ).

De var väl lite kort om mig så här i början på min (förhoppningsvis) intressanta, roliga och inspirerande bloggkarriär.

Ha en bra dag =)

Skicka kommentar

Din epost adress kommer inte att visas för andra besökare.