Hållbarhet

Nu kör vi igång!

Nu kör vi igång en blogg om hållbarhet! Otroligt spännande tycker jag. Jag heter Christina och är hållbarhetschef på NCC och jag har jobbat med hållbarhetsfrågor i hela mitt yrkesverksamma liv. Först inom regeringskansliet och sedan i det privata näringslivet. Jag tror mycket på företagens förmåga till förändring i hållbar riktning. I NCC har vi nu medvind i hållbarhetsfrågorna. Att jobba med hållbarhetsfrågor är en win, win, win, win win-möjlighet! För kunderna, investerarna, företaget, medarbetarna och samhället i stort. Särskilt för NCC som är i en så samhällsförändrande bransch som bygg-och anläggningsbranschen.

Jag kommer driva denna blogg men det kommer komma gästbloggare och inlägg från andra skribenter. Varmt välkommen att följa med oss på en spännande resa!

Christina Lindbäck

Christina Lindbäck

Bäste besökare!

Vi vill gärna veta vad du tycker du om innehållet i våra digitala kanaler, så i samarbete Demoskop genomför vi en undersökning kring det. Vi är väldigt tacksamma om du vill dela med dig av dina tankar genom att klicka på ”Delta” nedan.

Delta Delta inte

Stort tack på förhand!