Vi som bloggar

Madeleine Nobs

Jag heter Madeleine Nobs och är chef för hållbar affärsutveckling på NCC. Jag är utbildad arkitekt i grunden, vilket har gett mig ett starkt förhållande till byggnader, föremål och vilja att ta till vara det som redan finns. Jag är också väldigt intresserad av design, men min stora passion är att försöka förstå förhållandet mellan människor, materia och vår samtid. Jag har jobbat i många härliga företag, som t.ex. Ikea och var även ett hörn i skapandet av BoKlok. Att tillsammans med ett lag kolleger vidga det möjliga mot det omöjliga är det bästa jag vet.

Här på bloggen kommer ni att möta mig under Hållbarhet.

Christina Lindbäck

Jag heter Christina och är hållbarhetschef på NCC och jag har jobbat med hållbarhetsfrågor i hela mitt yrkesverksamma liv. Först inom regeringskansliet och sedan i det privata näringslivet. Jag tror mycket på företagens förmåga till förändring i hållbar riktning. I NCC har vi nu medvind i hållbarhetsfrågorna. Att jobba med hållbarhetsfrågor är en win, win, win, win win-möjlighet! För kunderna, investerarna, företaget, medarbetarna och samhället i stort. Särskilt för NCC som är i en så samhällsförändrande bransch som bygg-  och anläggningsbranschen.

Följ vår blogg om hållbarhet där jag bland annat ska visa på vilka möjligheter vi har!

Ida Björhagen och Oscar Möller

Ida och Oscar är traineer på NCC Building West respektive NCC Civil West. De har båda en Civilingenjörsexamen i väg- och vattenbyggnad med masterinriktning Design and Construction Project Management från Chalmers. Under tiden som trainee kommer de genomgå ett individanpassade rotationer mellan olika projekt och funktioner inom organisationen. De kommer tillsammans med sina 11 traineekollegor dela med sig av sina erfarenheter här på bloggen.

Följ studentbloggen.

Bäste besökare!

Vi vill gärna veta vad du tycker du om innehållet i våra digitala kanaler, så i samarbete Demoskop genomför vi en undersökning kring det. Vi är väldigt tacksamma om du vill dela med dig av dina tankar genom att klicka på ”Delta” nedan.

Delta Delta inte

Stort tack på förhand!