Studentaktiviteter

 

 

Under vecka 49 anordnades det en rad olika studentaktiviteter med olika teman i region syd.

 

 

 

Värderingar på Malmö Högskola

 

Den 3 december var NCC på Malmö Högskola och höll ett seminarium gällande värderingar och uppförandekod, för studenter från Byggingenjörsprogrammet. Föreläsning varvades med workshop och diskussioner. Intressanta synpunkter och kommentarer från studenternas sida kring vad som är, eller inte är, ok på en arbetsplats eller i en arbetssituation.

 

 

 

Terminsavslutning Kompetensbygget region syd

 

Torsdagen den 5 december avslutade Kompetensbygget i region syd terminens aktiviteter med ett studiebesök i Köpenhamn på projektet Amager Bakke som Henrik har berättat om i tidigare blogginlägg. Ett välförtjänt break från studier och NCC träffar väntar och vi ser fram emot nya träffar vårterminen 2014. I vanlig ordning tackar NCC för ett härligt Kompetensbyggarengagemang i region syd under terminen! Intresserad av Kompetensbygget? In och läs på vad som gäller för ansökan till 2014 års Kompetensbygge, http://www.ncc.se/sv/Jobba-hos-oss/Student/Kompetensbygget/. Välkommen med din ansökan!

 

 

 

ARKAD vinnare!

 

Fredagen den 6 december kom 16 vinnare från NCCs montertävling på ARKAD för en studiedag på regionkontoret Kaggen. Stormen Svens ställde till planerade studiebesök ute på projekt men vi hann beta av en hel del presentationer på 6 timmar: David berättade om projekteringsledning, Lucas (på bilden) om konstruktörens vardag på NCC Teknik, Håkan, Anders och Patrik om olika karriärvägar och erfarenheter inom anläggning och hus. Bra engagemang och mycket frågor blev det kring exempelvis val av studieinriktning, ledarskapstips, karriärmöjligheter, med mera, med mera. Det bortblåsta studiebesöket tar vi igen senare… Visste du att du kan vinna en studiedag på NCC om du deltar (och vinner) i våra tävlingar i NCCs montrar på arbetsmarknadsdagar? Kolla in var NCC är i början av 2014 och hälsa på i våra montrar, http://www.ncc.se/sv/Jobba-hos-oss/Student/Arbetsmarknadsdagar/. Vi ses där!

 

 

Ett stort tack till samtliga studenters engagemang vid dessa tre dagar!

 

Skicka kommentar

Din epost adress kommer inte att visas för andra besökare.