Samtal från chefen

Ida

Hejhej!

Vi ska ju genom den här bloggen försöka förmedla hur det är att vara trainee så jag tänkte att jag ska dela med mig av en sak som hände förra veckan.

Min projektchef ringde till mig och sa ”Ida, kan du komma förbi mig när du är på kontoret igen, vi behöver prata”. Min första tanke var ju självklart ”vad har jag nu gjort fel??” (man tänker ju alltid de värsta, eller jag gört iaf) och jag blev lite nervös.
Men väl inne på kontoret så sätter vi oss i ett konferensrum och han börjar med att säga ”Du är eftertraktad”. En liten sten föll från min axlar och jag kände mig genast lättad, de är ju något positivt och bra han har att säga! Vad de egentligen handlade om är att dem vill att jag sa stanna här på projektet även i vår och hjälpa betongblocket att skapa rutiner för sitt besiktningsarbete. Jag har valt att stanna och hjälpa till. De känns jätte roligt att dem har förtroendet för mig att jag ska klara av de här. Har tidigare inte jobbat med besiktningar förutom att jag hjälpt till på bergblockets besiktningar nu under hösten. Så jag ser framemot att lära mig nya saker.
Så min nästa rotation som skulle vart efter nyår till huvudkontoret och kalkylavdelningen har blivit flyttad till månadsskiftet mars/april. Så istället för att ha 15 minuter med pendeln alternativt 5,3 km med cykel till jobbet från min nya lägenhet blir det lite längre några månader. Måste även tyvärr meddela att jag inte hittade någon lägenhet med bastu men är ganska nöjd ändå J

Slutsatsen av vad som hände förra veckan är att ”visa justeringar kan förekomma under tiden”, eller va säger du David? 😉

Hoppas alla haft en bra första advent och att ni njuter lika mycket av snön som jag gör J

 

Skicka kommentar

Din epost adress kommer inte att visas för andra besökare.