Rapport från SVR-dagarna

Josefin

Josefin

För ett tag sedan skrev jag att jag skulle iväg på SVR-dagarna i Stockholm. Nu har det gått ett tag men jag vill ändå berätta.
På väg till konferenser eller liknande träffar är jag alltid lite spänd och förväntansfull. Det är ju inte varje dag man lämnar den trygga välkända vardagen men det är väldigt nyttigt, roligt och inspirerande!
Vi hade en NCC-monter och när det inte var föredrag stod jag mest i den och pratade med alla som kom förbi. Det är roligt att höra alla frågor som studenter har och jag minns så väl att jag hade precis samma! Jag hoppas att det jag sa har hjälp några lite på vägen och visat att övergången till arbetslivet inte är särskilt svår om man bara vill och vågar tala för sig. Har du fler frågor får du gärna ställe dem här på bloggen eller maila mig!
Den första dagen var det föredrag, diskussioner och en fängslande inspirationsföreläsning av Alice Bah. På kvällen var det finsittning och jag kände mig som en teknolog igen med sångerna och spexen 🙂 Dag nr 2 var det föredrag om projekt och studiebesök. Det finns så otroligt många och spännande projekt!
Alice in action
Ett minnesvärt studiebesök var till nya nationalarenan i Solna, Swedbank Arena.
.

Skicka kommentar

Din epost adress kommer inte att visas för andra besökare.