NCC Housing Deutschland

Hej!

Hej!

Så, nu har jag varit i Berlin några veckor. Konstigt hur snabbt det går att känna sig hemma när det är bra. Det här alltså också som hemmaplan nu. Jag trivs med mina kollegor, arbetsuppgifterna är roliga och växer hela tiden och Berlin är en KANONSTAD!

Just nu jobbar jag mycket med ett rätt stort projekt som utvecklas, frågan är om NCC ska satsa på att köpa den här marken att utveckla till bostäder. Kommer det att vara lönsamt och till vilket pris? Vilket pris kan man sälja bostäder för i området och vilken typ av bostäder ska det då vara? Det är svåra frågor utan 100 % säkra svar. Det är helt enkelt en fråga om erfarenhet, känsla och en kalkyl som måste gå ihop. För mig är det en ny och spännande erfarenhet, att vara med i så tidigt skede av ett projekt och se hur allt börjar. Med endast en månad kvar i Tyskland kommer jag kanske vara kvar när beslutet tas huruvida det blir projekt eller inte, hur som helst tänkte jag följa projektet om det blir av!

Radhus

Radhus från NCCs plattform

Dubbelhus

Parhus från NCCs plattform

Som nämnt i början är Berlin verkligen en riktigt rolig stad att bo i, och med roliga kollegor kan en söndagseftermiddag sluta såhär:

Laser-Tag med Kollegor

En hård kamp i Lasertag =)

Hälsningar
Cathrine

Skicka kommentar

Din epost adress kommer inte att visas för andra besökare.