Ibland blir det lite fel…

Erik

Erik

I rollen som arbetsledare ingår att se till att material och verktyg för produktionen finns på plats i rätt mängd och rätt tid. Oftast fungerar det bra men ibland blir det lite fel. Tänkte helt enkelt visa mina senaste inköp som var något av definitionen av stolpe ut.

1. Tumstocken! Översta är rätta storleken – den undre är den senast levererade.

2. Ficklampa! (trodde jag, men blev istället en för belysning med fiberoptik)

Tur är väl då att det faktiskt finns öppet köp. Det är dock inte ständig motgång, lite av en bedrift var inköp av träskruv och tillhörande bits häromdagen.
Med byggbibeln till hjälp blev det faktiskt jackpot trots känslan av en nål i höstack (tillsammans med min något begränsade erfarenhet gällande skruv och bits). Finns nämligen en hel del varianter att välja på i katalogen.
Mars månad är det flera kurser planerade, bl.a. byggstyrning och entreprenadjuridik. Ska bli kul att gå dessa nu när jag samlat på mig ett litet bagage av erfarenhet och kanske lättare kan relatera till kursinnehållet.

För övrigt spirar vårkänslorna här i södra stockholm, äntligen känns det som att vintern börjar ge med sig! På bilden syns bropelarna som vi gjorde förra veckan, nu börjar man kunna ana att det är en bro vi bygger!

Skicka kommentar

Din epost adress kommer inte att visas för andra besökare.


 • NCC Blog

  4 mars, 2011 08:40

  Snyggt Erik!¤George C.

 • NCC Blog

  4 mars, 2011 09:12

  känner absolut igen mej, eller ibland när man öppnar paketen o det är 1 st istället för 100 st som jag trodde det låg i en förpackning=)¤Cecilia

 • NCC Blog

  4 mars, 2011 09:16

  Det har hänt mig också. När det kommer 1 st istället för 1 paket brukar gubbarna kalla det för snabelabeställning och skratta gott och länge :)¤Josefin