Händelserik vecka!

Maria

Maria

Måndag: Som jag skrev i mitt tidigare inlägg blev jag skickad ut i produktionen några dagar. Detta för att styra upp lite inför slutbesiktningarna på ett småhus-projekt som vi håller på att uppföra i Sigtuna. Dagen gick åt att pricka av protokoll, täcka av golv inför slutstäd, jaga UEn för åtgärdande av anmärkningar, beställning av skadad inredning med mera.
Så här ser resultatet i Sigtuna ut

Tisdag: Då bar det av till Vallgatan och huvudkontoret för att delta i kursen Map Kalkyl grund. Kursen innehöll en grundläggande utbildning i programmet MAP Applications, vilket används i framtagandet av kalkyler.

Onsdag: Kl 06.30 stod jag redo i Sigtuna för att göra en sista kontroll innan dagens slutbesiktningar och efterbesiktningar. Efter att ha deltagit i besiktningen på första huset (vilken gick bra) begav jag mig tillbaka till kontoret i Uppsala för att återta mina projekteringssysslor.

Torsdag: En resa till Kristinehamn stod på schemat. Där fick jag och några kollegor information om en ny teknik för att stamrenovera badrum.

Fredag: Idag på morgonen har jag suttit och gjort en areasammanställning på ett eventuellt framtida projekt. Nu är det snart dags för fika och efter det ska vi ha Internt Slutmöte på mitt förra projekt Sankta Maria. Vi skall analysera hur projektet fungerat, både ute i produktionen och ur ekonomisk synvinkel.

Trevlig helg på Er alla!

Skicka kommentar

Din epost adress kommer inte att visas för andra besökare.