En sommarhälsning från Skåne och Västkusten

Elinore från Göteborg och Olof från Lund här och vi vill passa på att skicka en hälsning innan semestern!

Elinore från Göteborg och Olof från Lund här och vi vill passa på att skicka en hälsning innan semestern!

Inom traineeprogrammet har vi under några månader jobbat med så kallade coachande par. Detta går ut på att vi två och två skall höras lite extra frekvent och dels stämma av både hur det går i vardagen, bolla lite idéer och hjälpa varandra och dels fokusera lite extra på något kompetensutvecklingsområde som valts. Just det sistnämnde har den senaste perioden varit att utgå från vår senaste kurs Att presentera och sälja en idé där vi bland annat fick lära oss mer om att uttrycka sig på bästa sätt och anpassa presentationer till mottagarna. Ni(läsarna) kommer få mycket nytta av att vi lärt oss olika presentationstekniker, som vi nu kan använda för att utveckla våra inlägg till bloggen.

Vi har lyckats höras av ungefär en gång i veckan och det är alltid bra snack. Våra samtal handlar om allt mellan himmel och jord, arbetsrelaterat eller privat. Vi tycker att det är väldigt bra att ha någon att bolla sina problem med, som ofta varit med om(eller snart kommer vara) samma situation. Coachande par är ett bra inslag i vardagen och förgyller arbetsdagen!

Men nu väntar ju semestern runt hörnet och alla skall få sig lite välförtjänt ledighet samt kunna njuta fullt ut av det som är kvar av fotbolls-VM och de sena matcherna (för att inte tala om förlängning och straffar…)utan att behöva gå upp alldeles för tidigt nästa dag.

Trevlig sommar önskar Ellie & Olle!

 

Skicka kommentar

Din epost adress kommer inte att visas för andra besökare.